Bistader – dit første step til at få en succesful biavl startet

Hvis du ikke har bistader har du sandsynligvis ikke nogen biavl igang heller. Det er temmelig essentielt at have denne ene ting, for at bierne ved hvor de bor. Hvis ikke de ved hvor de hører til, finder de jo bare deres eget sted, hvilket ikke er optimalt, for dig som biavler. Det betyder nemlig at du ikke kan finde dine bier og heller ikke den honning, som de producerer.

Hvad hvis du ikke har bistader?

Hvad overskriften siger, eller spørger om, er hvad du skal gøre, hvis du ikke har bistader til rådighed. Det er meget simpelt, synes jeg. Det eneste du skal gøre er at blive ved med at prøve. Det handler om at du skal have fat på nogle bistader, ellers sker der altså ikke så meget for dig og dine bier. De skal jo have sted at vende tilbage til, som du også kan komme til. Det er dig, som er deres “daddy”. Derfor skal du naturligvis også kunne være til stede i deres tilværelse. Det er jo ligesom noget af det vigtigere, for dig som biavler, at du kan komme til dine bier. Hvad hvis der er problemer i deres hjem og de har lavet deres egen bikugle i et træ. Så er det at du har problemer, fordi det ikke ligefrem er let for dig at komme op til dem. Derfor skal du have bistader. Det er faktisk lige meget om det er bistader, som du har købt eller selv lavet. Der er nemlig ikke den store forskel, hvis du har bare en lille småle håndværker i dig. Det er nemlig ikke svært at bikse sådan en sammen.

Bistader er essentielt for dig

Jeg ved selv hvor vigtige bistader er for en biavler. Jeg har nemlig selv været i den situation, hvor jeg ikke vidste at det var nogle ting der hed bistader. Hvis jeg ikke havde fundet ud af det, ville der have været problemer. Jeg var selv helt uvidende om hvad der skulle til før at der var chancer for min fremtid, som biavler. Jeg var ikke helt dum, vil jeg så lige sige, fordi jeg fandt hurtigt ud af det. Det handler nemlig om at du skal tage dine ting og sælge det du ikke skal bruge. Derefter skal du købe ind til at dine bier kan producerer honning. Det kan også lave andre ting, som jeg har skrevet om her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *