Få et sjovt luftfoto i Århus

Jeg var ude og få taget luftfoto i Århus – og dronerne skabte helt unikke resultater! Det var sjovt at se hvad dronerne kunne fange, og hvor god kvaliteten var. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg har fået taget et luftfoto i Århus. En unik oplevelse, og billederne blev bare så gode. Det var helt perfekt.

Et luftfoto i Århus gav gode grin

Til en julefrokost havde jeg snakket om min oplevelse med droner, og de andre synes det lød utrolig spændende. Derfor blev jeg nødt til at køre hjem og hente mit luftfoto over Århus, så de kunne se præcis hvad jeg mente. Da jeg kom med det igen, blev det taget imod med en positiv energi. Folk var vilde med mit luftfoto i Århus. Folk synes at konceptet var utrolig fedt, og mange mente selv at de ville undersøge om de ikke også skulle have fået lavet et. Det gav julefrokosten en uventet drejning, og mit luftfoto over Århus var med til at skabe mange gode grin ved bordet.

Derfor er det en god gave

Et luftfoto i Århus, eller et helt andet sted hvor det lige passer til ens behov – er bare den perfekte gave! Efter min oplevelse til julefrokosten, har jeg fundet ud af at dette er en unik mulighed for at genskabe mange gode minder. Især det ældre publikum synes det var spændende at se, hvordan den by de var opvokset i, har ændret sig med tiderne. Mange af dem kunne slet ikke genkende nogle af områderne oppe fra, fordi at fra dengang de var børn, der var der slet ikke bygninger der. Så dette er uden tvivl en unik gaveidé til dig der mangler en kreativ og anderledes gave, der helt sikkert vil blive taget godt imod.

Mangler du en ny hjemmeside? Læs mere her

Dronerne kan det hele

Selvom jeg valgte at få taget et luftfoto i Århus, overvejer jeg stærkt at lavet noget mere med dronerne allerede. Dronerne kan nemlig også lave reklamefilm, helt basale film og andet. Derfor synes jeg at de mange muligheder giver mig mange nye idéer. Jeg har allerede tænkt på at få lavet en lille film rundt omkring vores kvarter, da det er et dejligt minde fra hvordan det ser ud netop nu. Dermed kan mine børn også se hvordan det så ud dengang de var børn, og så kan de sammenligne videoen om 10 år med hvordan det ser ud til den tid. Et luftfoto i Århus var uden tvivl en god oplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *