Fotopapir til dine billeder

Kender du også det når man løber tør for fotopapir? Det er selvfølgelig en rigtig træls situation. Men dette kan du sagtens gøre noget ved. Det gælder som sagt om altid at være et skridt foran. Dette kan du gøre ved at tjekke op på om der er nok fotopapir i printeren til det du skal bruge. Du kan også tjekke op på om du eventuelt skulle have ekstra fotopapir liggende hjemme i huset, når du lige har brugt fotopapir. Du kan på den her måde, altid være sikker på at du ikke kommer til at stå at mangle fotopapir når du mest har brug for det.

Jeg har ikke mere fotopapir

Jeg stod i lufthavnen. Jeg var lige landet med flyveren fra min ferie i Afrika. I hånden havde jeg selvfølgelig mit kamera. På min ferie i Afrika har jeg fået taget en masse gode billeder. Jeg har taget billeder af dyr, naturen og mine oplevelser med nye mennesker jeg har mødt fra flere forskellige lande i hele verden. Jeg har mødt mennesker fra både Frankrig, Island, Polen og Kina. Alle de her personer med forskellige nationaliteter har jeg selvfølgelig været på forskellige turer med. På tuerne fik jeg taget  en masse billeder, som jeg skal hjem og have printet ud. Jeg ventede i lufthavnen på mine forældre skulle hente mig. Jeg glædede mig til at komme hjem og få printet mine billeder ud så mine forældre kunne se min fantastiske rejse. Men tro det eller ej. Lige når jeg skal til at bruge min printer til at printe mine billeder ud, har jeg ikke mere fotopapir.

Jeg købte selvfølgelig noget nyt

Selvfølgelig blev jeg ret irriteret og vred på mine forældre. De vidste jeg kom hjem så jeg synes godt at de kunne have tjekket om der var mere fotopair i printeren. Jeg har siden jeg var 8 år næsten haft mit kamera i hånden hele tiden. Så de kunne regne ud at jeg skulle bruge printeren til mine billeder når jeg kom hjem. Men det kom sig ikke så nøje. Jeg tog selvfølgelig ned og købte nyt fotopair og jeg fik printede mine billeder ud. Mine forældre var meget overrasket over hvor gode billeder jeg havde fået taget. De kunne se jeg havde haft en fantastisk rejse ligesom jeg selv synes. Men noget jeg ved til næste gang er at jeg tjekker om vi har fotopair hjemme inden jeg tager hjemme fra. bare for en sikkerheds skyld.

Når du skal printe dine billeder ud kan det godt tage lidt tid. Det er derfor en god ide at du sidder i den rette stol. Du kan læse meget mere om den perfekte stol til dit kontor her. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *