Gear til en gamer – Gamer stol

Hvis man skal kalde sig selv for en rigtig gamer, skal man eje en gamer stol. Personligt ved jeg at den rigtige stol, vil øge ens performance indenfor alle spil. Hvis du spiller computer, imens du sidder i en dårligt stol, vil dine skud eller angreb blive værre indeni selve spillet.

Normal stol vs. Gamer stol

Kort sagt: Gamer stolen vinder i alle tests og alle andre mulige scenarier. Det bedste man kan gøre for sig selv og sin performance i sine spil, er at anskaffe sig en høj kvalitets gamer stol.
Selvfølgelig får du ikke magiske kræfter af at sidde på en anden slags stol. Du får bare et andet mindset, hvilket er utrolig vigtigt, indenfor gaming. Det handler ikke om hvem der har det bedste udstyr indenfor gaming, selvom det stadig spiller en rolle. Så længe din computer og din skærm ikke ødelægger dine visuals, vil du stadig kunne vinde dine spil.

Dit mindset

Det hele, når vi snakker gaming, handler om din hjerne og din måde at se forskellige udfordringer på. Hvis du har alt det bedste logitech udstyr, men har en hjerne der siger, “jeg er ikke god nok til det her”, vil du stadig tabe. Hvis du derimod har et middelmådigt setup, men en hjerne der sparker alle scenariers røv vil du vinde de fleste kampe du kommer i. Jeg har prøvet at stå i begge situationer, så jeg har first hand experience.

Hvad der kan hjælpe på dit mindset er dog udstyret somme tider. Hvad der påvirker din hjerne mest, er din stol. Hvis du har en stol som er lavet specielt til det formål, at spille i, vil din formåen også blive højnet. Det er objektivt korrekt. Hvis ikke du kan få bedre KDA med en gamer stol er der noget galt.

Selvfølgelig hjælper stolen ikke på spil der handler om held. F.eks. vil du ikke topdecke flere lethals, bare fordi du har en bedre stol end din modstander – det er klart. Du vil dog have et bedre syn på spillefladen, hvis du sidder komfortabelt og kan fokuserer 100 procent på hvad du foretager dig.

En gamer stol kan selvfølgelig også bruges til andet en gaming. Det er ikke sådan, at så snart du ikke gamer hårdt i stolen at den falder fra hinanden, eller sagsøger dig for miss-use. En gamer stol er dog en god følgesvend, hvis du vil climbe i rangene.