Herre cardigans giver dig lidt mere selvværd fordi du er lækker

Hvis du ikke får mere selvtillid eller selvværd, når du tager herre cardigans på er der noget galt. Det er klart den form for beklædning der er flest kvinder i, fordi man selv ser lidt feminin ud. Det er noget jeg har lært. Hvis du gerne vil score skal du selv være lidt som en kvinde. Du skal ikke være meget som en, men der skal bare være en lille snært kvinde i dig. Hvis du vil læse mere klik her.

Herre cardigans er din måde at finde kvinder

Det er ikke bare noget jeg siger, fordi det virker fandme. Jeg har prøvet det masser af gange, hvor jeg tog noget lidt feminint på, mest fordi jeg synes det så cool ud. Det er bare noget kvinder godt kan lide at være sammen med. Det er som om de tror man gemmer på mere, når man godt tør at tage sådan noget på. Jeg er ikke ligefrem stolt af at godt kunne lide at klæde mig mindre mandigt end mine venner. Det er bare noget jeg godt kan lide åbenbart. Det er også derfor jeg har masser af herre cardigans derhjemme som ligger og flyder. Det er nu heller ikke fordi jeg synes det er nederen. Altså jeg får da flere kvinder hen til mig end alle mine venner, så lidt er der da i det. Det kan selvfølgelig også være at det ikke er pga. tøjet… Måske er jeg bare mere attraktiv, hvem ved. Måske er det skægget.

Herre cardigans er kun til ægte spillere

Jeg ved lige præcis hvem der er en spiller bare ud fra hvad de har på af tøj. Det er ikke let for alle mænd at tage en herre cardigan på, vil jeg lige sige. Det er jo ikke noget alle er vant til. Jeg synes bare at cardigans er cool og så er de også bare super behagelige faktisk. Det er helt nyt og anerledes. Jeg ved ikke hvorfor jeg begyndte at tage dem på, men det var måske bare fordi jeg havde det koldt engang. Jeg har i hvert fald fundet noget af mit yndlingstøj i herre cardigans. Det er helt ærligt ikke engang fordi jeg vil ud at score at jeg har dem på. Jeg synes nemlig ikke at det er skide smart at tage ud at score når man har en kæreste, som jeg har. Det er dog bare min mening det hele.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *